Nice Zeezicht!

FAQ

Antwoord op al je vragen

Hoe boek je dit vakantieappartement


Op de pagina “boeken” kies je de begin- en einddatum in de kalender. Klik eerst op de aankomstdag van je boeking, klik vervolgens op de datum van vertrek. Je kunt hierbij enkel (half)groene vakjes selecteren. Vul daarna in met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je bent. De verhuurprijs wordt verrekend.

Nadat je alle persoonlijke gegevens hebt ingevuld kun je overgaan tot online betaling of betaal je via overschrijving. Via mail krijg je nadien een bevestiging dat het appartement voor de boekingsperiode voor je gereserveerd is. Daarna volgen nog enkele interacties met de verhuurders vóór de start van je effectieve verlof zodat je goed geïnformeerd je vakantie kunt starten.

Start nu met boeken.

KAN IK DE STARTDAG KIEZEN VAN DE VERHUURPERIODE?


Je kunt zelf de startdag kiezen van je verblijf. Enkel tijdens het hoogseizoen (juli/augustus) kan er gestart worden op zaterdag.

Is ER WIFI BESCHIKBAAR?


Er is een professionele WIFI beschikbaar. Diverse Access points hangen op in het appartement waardoor in iedere kamer snel internet beschikbaar is. De WIFI code bevindt zich in de informatiemap & wordt ook via email doorgestuurd.

Is ER DIGITALE TELEVISIE BESCHIKBAAR?


Het appartement beschikt over een digitaal televisie abonnement van Telenet. Er zijn dus meer dan 100 televisiekanalen beschikbaar in diverse talen.

WANNEER IS HET ZWEMBAD OPEN?


Het zwembad is geopend vanaf het pinsterweekend (18/05/24) tot half september.

Is er een informatiemap beschikbaar?


Vóór de aanvang van je vakantie krijg je van de verhuurders via email alle nodige informatie rond het appartement geïllustreerd met foto’s en filmpjes.

Er is een volledige informatiemap beschikbaar in het appartement waar informatie staat over gebruik TV, WIFI, uitleg rond gebruik apparaten, informatie over ’things to do’.

Zijn huisdieren toegelaten?


Huisdieren zijn niet toegelaten op het appartement.

IS HET APPARTEMENT KINDVRIENDELIJK?


Het appartement beschikt over een kinderstoel, waardoor kleintjes zonder probleem aan tafel kunnen zitten. Ook is een reisbedje beschikbaar in het appartement. Uiteraard is er veel te beleven op het strand en daarrond. Geen tijd om je te vervelen! In de avonduren, of mocht het wat slechter weer zijn, zijn er nog gezelschapspelletjes beschikbaar!

WAT MOET JE ZELF MEEBRENGEN?


Bedlinnen, badkamerlinnen & keukenlinnen dienen zelf door de huurders te worden meegebracht. Dekbedden & kussens zijn beschikbaar. Exacte afmetingen die nodig zijn voor dekbedovertrekken:

  • Groot bed (180cmx200cm): dekbed 240cmx220cm
  • Stapelbedden (90cmx200cm): 2X dekbed 150cmx200cm
  • Slaapbank (140cmx200cm): dekbed 220cmx200cm

Door nieuwe BTW-wetgeving mogen we dit helaas niet meer aanbieden (of 21% extra BTW aanrekenen op totaalprijs verhuur)

IS ER EEN LIFT AANWEZIG?

Het appartementencomplex beschikt over een lift. Het appartement ligt op de vierde verdieping en uiteraard bereikbaar via de lift. De garage ligt op verdieping -2, de lift gaat tot verdieping -1. Bij aankomst of vertrek is het dus best om in te laden via de hoofdingang op het gelijksvloer.

Is er een haardroger aanwezig?

Het appartement beschikt over een haardroger in de badkamer.

IS ER EEN GARAGE BESCHIKBAAR?

Er is een privé garage beschikbaar die behoort tot het appartement. De privé garage kan gebruikt worden bij huur van het appartement. Dezelfde checkin & checkuit tijden als het appartement zijn hier van toepassing.

De garage bevindt zich op de -2 verdieping & kan best bereikt worden wanneer bij het binnenrijden de rechte talud tussen verdieping -1 en -2 gebruikt wordt.

Het is verplicht de garagepoort op ieder moment af te sluiten (met of zonder auto erin).

Het is verboden auto’s op te laden in de garage (huisreglement appartement)..

WAT IS ER AANWEZIG IN DE KEUKEN?

In de keuken is alles aanwezig om te ontbijten, een lunch of diner te kunnen klaarmaken. Bekijk hier de volledige lijst van wat er in de keuken aanwezig is.

Zeezicht

fenomenaal uitzicht

Neem plaats op het balkon en geniet van het uitzicht op strand en zee