Je kent het waarschijnlijk wel, auto’s die volgeladen met allerlei proviand naar hun vakantiebestemming rijden. Hoeft zeker niet in geval je naar vakantie appartement zeezichtoostende.be komt. Hier zijn heel wat winkels & goeie restaurantjes in de buurt zodat je ter plaatse snel je inkopen kan doen of lekker kunt gaan eten.

Supermarkt/SUPERETTE

Als supermarkten raden we Delhaize Sea’rena aan. Klik hier voor de google routebeschrijving. Dit is een grotere supermarkt in de buurt. Je vindt er heel wat verse producten, groenten & fruit, allerlei dranken, kruidenierswaren, slagerij & bakkerij.

Een kleinere winkel in de buurt is Noordzee superette langs de Zeedijk. Klik hier voor de google routebeschrijving. In deze winkel vind je alle basisproducten die je nodig hebt tijdens je verblijf. Meestal is deze winkel ook op zondag open.

WARME BAKKER

Niets gaat boven de geur van verse pistolets, koffiekoeken & brood. Een geluk, de warme bakkers zijn superdicht in de buurt van ons vakantie appartement.

Diemas warme bakker zit op 50m van onze voordeur. Klik hier voor de google routebeschrijving. Deze bakker is meestal op dinsdag gesloten.

Gheysen warme bakker. Klik hier voor de google routebeschrijving. Deze bakker is meestal op maandag gesloten.

Restaurant

Zijn jullie niet aan koken toe, willen jullie je laten bedienen op restaurant. Dan stellen we deze restaurantjes voor:

Restaurant De Golf 146. Klik hier voor de google routebeschrijving. Restaurant met Belgische keuken (ook afhaalservice).

Restaurant Het Strandhuis 147. Klik hier voor de google routebeschrijving.

Tearoom & Brasserie Leffe Beach Zeedijk 135A. Klik hier voor de google routebeschrijving.

Italiaans restaurant Il Gusto di Sorrento Zeedijk 137. Klik hier voor de google routebeschrijving.

Texaans Mexicaans restaurant Tex Mex Monaco-Plein 7. Klik hier voor de google routebeschrijving.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *